Bemutatkozás/Introduction


Bemutatkozás

  Számomra fontos a minőség és a szakértelem. Arcfeszesítés. Fiatalodj meg vágás nélkül. A szépség önbizalat ad. Megtaláltam a személyre szabott arcápolást, professzionális termékekkel.

Négy nagyszerű magyar termékkel dolgozom a Balzsam Labor, Hélia-D, Biola és a Solanie. Megbízható, természetes és professzionális, melyek széles palettájával az egyedi igényeket is kielégíti az egyszerű kezeléstől a luxusig. Vallom, hogy nem csak a bőrt, de a lelket is ápolni kell a tökéletes és szép eredményekért. Fontosnak tartom, hogy ebben a szakmában is lépést tartsak a fejlődéssel. Ezért, folyamatos képzéseken veszek részt.

Szeretettel várom régi és jövendő vendégeimet a kozmetikámban.

Üdvözlettel,
Galyas Nikoletta

Introduction

I work with four great Hungarian products: Balm Labor, Hélia-D, Biola and Solanie. Reliable, natural and professional, with a broad palette that meets your individual needs from simple to luxurious. I believe that not only the skin, but the soul must be nurtured for the perfect and beautiful results. I find it important to keep up with this development in this business as well. That is why I'm taking continuous training.

I look forward to my old and future guests in my cosmetics.

Regards,

Nikoletta Galyas