Diódalézeres szőrtelenítés

Diódalèzeres szőrtelenítés HAMAROSAN! 

Az exkluzív,megbízható,orvosi triplewave diódalézeres szőrtelenítő gépet használom. .Ez lesz számodra a legjobb választás! A készülék Orvosi CE és FDA minősítéssel is rendelkezik.  

A Triwave kezelőfej biztosítja a széles szőr és bőrszínskála kezelését, valamint a különböző szőrtípusokban történő hatékony fényelnyelődést. A három hullámhosszt alkalmazó, Tri-wave kezelőfej által kibocsájtott lézerfény mélyebbre jut a szövetekben, viszont nem nyelődik el a bőr melanin tartalmában, így a szőrszál pigment részecskéiben fókuszálódik, melynek következtében a szőrtüsző roncsolódik, majd 2-3 hét után kilökődik. A három hullámhossz egyszerre céloz meg különböző rétegeket, ezáltal 100%-ig garantált az eredmények megjelenése feljebb lévő vékonyabb és mélyen elhelyezkedő vastagabb szőrszálak esetében is! A precíz kibocsátású lézerfénynek köszönhetően a Fitzpatrick bőrszín skála szerinti I-V-ig bőrtípusok is kezelhetőek.

ZEON Triplewave OPTIMA Dióda Lézeres Szőrtelenítő Gép 

Előnyei

  • A legerősebb diódalézer a világon (3000 Watt dióda teljesítmény).
  • Megbízható hűtőrendszerének köszönhetően fájdalommentes lézeres szőrtelenítést tesz lehetővé.
  • Egész évben, a nyári hónapokban is biztonságosan használható.
  • Nemcsak a sötét és vastag szőrszálakat távolítja el, hanem a világosabb és vékonyabb szőrzet esetén is szép eredményeket tud felmutatni.
  • Működési sebessége összehasonlíthatatlanul gyorsabb sok más lézeres szőrtelenítő gépnél.
  • Rendkívül gyors működése lehetővé teszi az egész test kezelését akár egy óra alatt.

A lézeres szőrtelenítés menete:

1.

Kezdő lépésként a kezeléseket egy mindenre kiterjedő konzultáció előzi meg, mely során lehetőséget biztosítok egy próbakezelésre is, hogy  akik félnek a fájdalomtól, megtapasztalhassák a technológiát.
A szakértői konzultáció során  kérdéseket teszek fel a vendég egészségügyi állapotával kapcsolatban és felmérem az adott területeken a bőr és szőrszálak milyenségét. Ez alapján készítem el a személyre szabott kezelési tervet.

2.

A kezelés napján az első lépés egy kezelés előtti beleegyező nyilatkozat aláírása.

3.

Ezután következik szükség esetén a korrekciós borotválás, a kezelendő terület berajzolása, az anyajegyek lefedése, végezetül az ultrahang zselé felvitele és a dióda lézeres gép beállítása.

4.

Majd kezdődhet is a végleges szőrtelenítés. (Elengedhetetlen a megfelelő borotválás, hogy a kezelés hatékony eredményt nyújtson. A korrekciós borotválás sérüléshez vezethet.)
Kisebb testrész kezelésének időtartama 1-2 perc, de egy láb szőrtelenítése sem tart tovább 10-20 percnél. Egy teljes test kezelése a megfelelő géppel és jól képzett specialistával, esetenként asszisztenciával 1-1,5 óra alatt elvégezhető.

5.

A kezelés végeztével megfelelő utóápoló és fényvédő krémet viszek fel a kezelt területre.

A lézeres szőrtelenítés alatt az ügyfél részére is u.n. vakszemüveg használata a kötelező, hogy a szemünket ne érje lézersugár.