Bőrmegújítás Mikrodermabrázióval

MIKRODERMABRÁZIÓ

Mit jelent a mikrodermabrázió?

A mikrodermabrázió (bőrcsiszolás) egy mechanikai peeling módszer, mely finomabbá és simábbá teszi a bőrfelszínt. A mikrodermabrázió a bőr hibáinak megszüntetésére tisztító, bőrlégzést elősegítő és sejtmegújító hatásait alkalmazza. Kúraszerű alkalmazása heti rendszerességgel javasolt.


Milyen hatása van a mikrodermabráziós arckezelésnek?

A mikrodermabrázió hatására:


- javul a bőrlégzés (fokozódik az oxigén felvétel),

- jelentősen javul a bőr hatóanyag-felvevőképessége,

- fokozza a kollagén képződést,

- sejtmegújító hatású,

- javul a bőr tónusa és egyenletessége,

-a kisebb aknés hegek mélysége csökken,

- az apróbb ráncok felületessé válnak,

- halványítja a pigmentfoltokat,

-a vákuum hatására javul a nyirokkeringés és a bőr anyagcseréje.

Mikrodermabráziós bőrmegújító kezelés (személyre szabva)

Személyre szabott kezeléseinknél a mikrodermabráziót követő hatóanyagbevitelhez használt hatóanyagot a bőr diagnosztizálása után választjuk ki, figyelembe véve vendégünk bőrének egyéni érzékenységét és az elérni kívánt hatást.

Kezelés menete: letisztítás, gyémántfejes mikrodermabrázió, tonizálás, masszázs,pakolás.

Miért van szükség a mikrodermabrázióra?

Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben, ez a védelem akadályozza meg a bőr számára szükséges anyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe. Ez az oka annak, hogy az otthoni ápolás során használt krémek, hatásukat nem tudják látványosan, és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része ebben az elhalt, kiszáradt sejteket tartalmazó bőrfelszínben szívódnak fel, és nem jutnak le a még életképes sejtekhez, melyek igazán hasznosítani tudnák. A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel, a bőr alsóbb rétegeiben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, majd új sejtek létrehozásával pótolja. A mikrodermabrázió (arccsiszolás) felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, pillanatok alatt eltávolítja az elhalt sejteket, ezáltal jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Különösen fontos ez az évek előrehaladtával, mivel ez a hámlási folyamat fokozatosan lelassul, ezáltal a bőr megvastagszik, szárazabb érzetet kelt. A bőrfelszín megvastagodása előfordulhat fiatalabb korban is, főképp a zsíros bőrtípusok velejárója, de különböző bőrbetegségek is okozhatják.


Ár:

Hidrodermabrázió/Mikrodermabrázió Kezelés/60'/   

Arc : 21.900.-Ft

/Peeling/Bőrcsiszolás/Pakolás/                                                      

/ajánlott 6 alkalmas kúra, minden második héten/