Green Peel-Mélyhámlasztás

GREEN PEEL® GYÓGYNÖVÉNYES MÉLYHÁMLASZTÁS
                               ÚJ BŐR 5 NAP ALATT

Az örök fiatalság és vitalitás iránti vágy egyidős az emberiséggel. Nem csak a szépség és a fiatalság, hanem a frissesség és az életerő is nagyon fontos. A jól ápolt külső új kapukat, lehetőségeket meg előttünk a siker felé vezető úton. Több mint 50 éve elszántan dolgozunk azon, hogy vágyaid teljesítsük- A Green Peel gyógynövényes hámlasztó kezelés a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a világ egyik vezető természetes kozmetikai kezelési módja. A Green Peel gyógynövényes hámlasztó kezelés hatékony megoldást nyújt a bőrnek és a testnek - minden bőrtípusnak, bármelyik korosztálynak, akné kezelésre ( pattanásokra), a napfénytől károsodott bőrre, feszesítésre, fiatalításra. Kérd szakképzett, Green Peel-oklevéllel rendelkező kozmetikusod segítségét! Készséggel összeállít számodra egy személyre szabott kezelési tervet.

A Green Peel többféle bőrproblémára nyújt hatékony megoldást. Dr. med. Christine Schrammek-Drusio az évek során folyamatosan fejlesztette, melynek eredménye a bőrgyógyász által kidolgozott, teljesen természetes kozmetikai kezelés, A bőrtípustól és a bőr állapotától függően személyre szabott, a felhasználandó gyógynövények mennyiségének variálásával kialakított kezelések, a Te speciális igényeidhez igazodva. A bőr alapos diagnosztizálása után a kozmetikusoddal együtt választjátok ki a háromféle eljárás közül a számodra leghatásosabb kezelést.

A GREEN PEEL® gyógynövényes hámlasztás egy német bőrgyógyász orvos által kifejlesztett biológiai hámlasztó kezelés, amely csak természetes növényi összetevőket tartalmaz. Többféle bőrproblémát is kiválóan kezelhetünk vele mellékhatások nélkül. A kezelés hatására a bőr látványosan megújul, sokkal feszesebbé, egyenletesebbé válik, javul az anyagcseréje, a pórusok, hegek, foltok jelentősen halványodnak, a bőr tömörebbé, színe egészségesebbé válik és kisimul. 


Hogyan hat a GREEN PEEL® CLASSIC mélyhámlasztó kezelés?
Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere-, és regeneráló folyamatok felgyorsulnak, aktivizálódnak. A vérkeringés javul, és ezáltal az oxigén, valamint tápanyag ellátás is megsokszorozódik. Ez a hatás egy erősebb vagy kevésbé erős hámlási folyamat következtében 2-5 nap után leáll, a 28 napos természetes bőrmegújulási ciklus így sokkal hamarabb mindössze 3-5 nap alatt megy végbe. Különböző bőrproblémákra nyújt hatékony megoldást, arcon és testen egyaránt.

Eredményesen alkalmazható a következő esetekben:
- tág pórus, seborrhea (zsíros bőr)
- fakó, sápadt, rossz keringésű bőr
- akné után visszamaradt hegek, foltok
- idő előtti öregedésre, ráncosodásra hajlamos bőr                                                                                        - laza kötőszövetű bőr
- napkárosodott bőr, hyperpigmentáció egyes esetei

A legtöbb bőrprobléma már 1-2 kezeléssel megszüntethető, de mivel mindenki bőre más és más, lehet, hogy több kezeléssel érhetjük csak el a kívánt eredményt.
Ezt a kezelést az erőteljesebb hámlás miatt hétvége előtt javasolt végezni.

GREEN PEEL® Fresh-Up

Életteli, sugárzó arcbőr, peeling hatás nélkül

Ennél a kezelésnél nincs hámoldó hatás. Természetes gyógynövények segítségével stimuláljuk és frissítjük a bőrt. A bőr vérkeringése javul, a bőr felvevőképessége megnő, így a hatóanyagok jobban és mélyebbre tudnak felszívódni. Az arcbőr frissebb és ragyogóbb lesz. A GREEN PEEL® FRESH UP vitalizálja a sejteket, rugalmasítja a szöveteket - életteli, sugárzó arcbőrt biztosít. Ez a kezelés ideális problémamegoldó fáradt, élettelen bőrökre és hatékonyan véd az idő előtti öregedéstől, még akkor ha már az első öregedésre utaló jelek már megjelentek.

26.000.-Ft

GREEN PEEL® Energy

Vitalizáló és regeneráló bomba, peeling hatás nélkül

Természetes gyógynövényeket tartalmazó kezelés mely energiával látja el a bőrt. Serkenti az arcbőr vérkeringését és anyagcsere-folyamatait, ezáltal természetes úton javítja annak szerkezetét, hámoldó hatás nélkül. A GREEN PEEL® ENERGY kezelés a sejtmegújuláshoz szükséges természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó problémákat, tüneteket, halványítja a hegeket, pigmentfoltokat és jótékonyan hat a zsíros, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan javítja összképét. Az optimális hatásért érdemes évente többször is megismételni a kezelést.

31.000.-Ft

BŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS

GREEN PEEL® Classic

Regeneráló és bőrmegújító kezelés peeling hatással

A GREEN PEEL® hámlasztó kezelések "klasszikusa", a kezelés során egy alapos bőrdiagnosztizálás után a gyógynövényes keveréket bemasszírozzák a bőrbe. Az intenzíven bemasszírozott gyógynövények hatására az anyagcsere-, és regeneráló folyamatok felgyorsulnak és aktivizálódnak. A vérkeringés javul, és ezáltal az oxigén- és tápanyag ellátás is megsokszorozódik. Ez a hatás egy erősebb vagy kevésbé erős hámlási folyamat következtében 2-5 nap után leáll. Ezalatt az idő alatt a bőrt speciális Dr. Schrammek bőrápoló termékekkel kell otthon ápolni. A GREEN PEEL® CLASSIC gyógynövényes hámlasztó kezelés a hámlasztás után 5 nappal, szakember által végzett Beauty Finish tápláló-regeneráló kezeléssel ér véget, mely során értékes hatóanyagokkal látjuk el a rendkívül felvevőképes új bőrt.

63.000.-Ft 

Az ár két kezelést tartalmaz! Green Peel Classic kezelés és 5 nap múlva egy Beauty Finish kezelés.

GREEN PEEL® Otthonápolási szett

A Green Peel® Classic gyógynövényes mélyhámlasztást követő első 5 napban nagyon fontos a bőr megfelelő védelme, hidratációja, ápolása. ...

32.000.-Ft


Íme, a titok nyitja:

Speciális gyógynövényekből és algákból álló keverék, mely ásványi anyagokban, enzimekben és vitaminokban gazdag, segít abban, hogy bőröd visszanyerje frissességét, erejét. Ezt a keveréket a szakképzett Green Peel- Kozmetikus különleges technikával masszírozza be a bőrödbe. A bőr legkülső rétegét a mikroszkopikus gyógynövényi részecskék leradírozzák, így a bőröd felvevőképessége javul, sejtjeid pedig "ugrásra készen" állnak a regenerálódásra.

A kezeléstől érezhetően fokozódik bőröd mikrókeringése, miközben anyagcsere folyamatai is javulnak, így több oxigén és tápanyag tud eljutni a sejtekbe. Bőrtípustól és a kezelés intenzitásától függően a kezelés után három nappal a bőr elkezd hámlani. Ez a folyamat lehet gyenge, de akár erőteljes is az adott bőrtípustól és annak regenerálódási képességétől függően. Amikor a felső hámréteg természetes úton lehámlik, új, friss bőr keletkezik.

A hámlást követően a kívánt végeredmény eléréshez feltétlenül és minden esetben a Dr. med. Christine Schrammek által erre a célra fejlesztett intenzív és védő hidratálókkal kell óvni a bőrt!

A GREEN PEEL ® gyógynövényes hámlasztás sikerességét tanulmányok bizonyítják.Csak öt nap az új bőrért

1. nap

A GREEN PEEL ® CLASSIC kezelésnek köszönhetően bőröd saját regeneráció képessége a gyógynövényeket tartalmazó keverékkel végzett masszázstól beindult. A kezelt felület kissé piros, enyhe égető érzést tapasztasz, mint egy kisebb, napozás utáni leégést követően. Szakképzett kozmetikusod összeállította az otthoni bőrápoló csomagodat. A benne lévő termékek elősegítik a hámlást, a kezelés sikerességét, miközben védik a bőrt a nemkívánatos környezeti hatásoktól.

2. nap

Bőröd most már nem piros. A kívánt eredmény elérése érdekében kényeztesd a Dr. med. Christine Schrammek derma. cormetics bőrápoló termékcsalád HERBAL CARE LOTION tonikjával, valamint a SPECIAL CARE CREAM vagy a SPECIAL REGULATING CREAM és a BLEMISH BALM krémekkel. Ezeket a termékeket speciálisan a A GREEN PEEL ® CLASSIC kezeléshez fejlesztették ki, hidratálják, megvédik és értékes hatóanyagokkal táplálják a bőrt.

3. nap

Máris láthatóvá válnak a hámlás első jelei. A bőr egyéni regeneráló képességétől függően ez a folyamat lehet erősebb és gyengébb is. Az átmenetileg száraz bőrt kényeztesd tovább a bőrápolókkal.

4.nap

A hámlás egyértelműen látható. A legjobb amit tehetsz, ha egy kellemes napot eltöltesz otthon, nyugalomban és hagyod, hogy a lelked is megpihenjen. (Amennyiben ezt nem teheted meg,akkor élheted a szokásos akár munkás hétköznapi életedet is.) A dermacosmetics-el továbbra is folytasd a bőrápolást.

5.nap

Elérkezett az ideje, hogy visszamenj a kozmetikusodhoz a Beauty Finish utókezelésre. Amikor ez is megvan, tapasztalhatod : Bőröd újjászületett!! Kezelésed véget ért.

A teljesen megújult arcbőröd sokkal sugárzóbb, frissebb és fiatalabb. Mivel még érzékeny, a következő négy hétben speciális hidratálóval, növényi hatóanyagokban gazdag HERBAL ACTIVE ampullákkal kell ápolni és védeni az OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF20 tartalmú fényvédő krémmel minden nap.

  • természetes kezelési módszer, mellékhatások nélkül
  • bőrgyógyászatilag kifejlesztve, a természet és a tudomány adta lehetőségek kihasználásával
  • Egyénre szabott kezelések minden bőrtípusra és minden korosztálynak, a Te igényeidhez igazítva
  • Látható és mérhető eredmények, már néhány napon belül
  • Többször is megismételhető kezelések a még sikeresebb eredményért
  • Csak szakképzett Green Peel - oklevéllel rendelkező kozmetikus végezheti a kezelést
  • A világ legsikeresebb módszere több mint 51 éve, a világ egyik vezető természetes kezelési formája

0630/572-4433