Sejtszintű Bőrfiatalítás 

Safe Laserrel

"A lézerfény energia zuhannyal árasztja el a sejteket, így a kozmetikumok hatékonysága többszörösére fokozódik. A lézer és a hozzá kifejlesztett kozmetikumok együttes hatására pedig a bőr öregedésének folyamatát az okok szintjén fordítja vissza, nem csak az öregedés külső jeleire hat."


Mi a Safe Laser 500 és a Safe Laser Gél?

A Safe Laser 500 és a Safe Laser gél együttes alkalmazása egyedülálló technológia az öregedés gátlás, illetve a bőröregedés látható jeleinek visszafordítása terén. A lézer fénye aktiválja a Safe Laser gélben található hatóanyagokat, így a látványos hatás érdekében annak használata elengedhetetlen.

A Safe Laser és a Safe Laser gél együttes használata nem csak a ráncok megjelenését csökkenti és a bőrt feszesíti, hanem a pigmentfoltokat is (pl.: öregségi foltok, szeplők, ) látványosan csökkenti, javítja a rozaceás bőr állapotát sőt az aknék, pattanások gyorsabb, hegmentes gyógyulását is segíti.A Safe Laser a tökéletes kezelés az ön számára, ha...


  • Kamasz gyermeke pattanásokkal küzd, ami lerombolja az önértékelését
  • 30 éves kora felett megjelentek első ráncai, mely annak a jele, hogy kollagéntermelés egyensúlya megbomlott, és szeretné ennek további romlását megelőzni.
  • 40 éves elmúlt és szeretné elejét venni az öregedés további fokozódásának, ami a ráncok mélyülésében, esetleg pigmentfoltok megjelenésében nyilvánul meg
  • Ha fogyás után szeretné tartását vesztett bőrét újra feszessé varázsolni
  • Ha olyan csúnya hege van  amit szeretne szebbé varázsolni
  • Ha, rosaceája van
  • Ha már mindenféle krémet szalonkezelést és kütyüt kipróbált, de eredménytelenül, és végre egy valóban hatékony megoldásra vágyik.


Hogyan működik a Safe Laser 500 és a Safe Laser Gél?

Minden sejtünk, így a bőr sejtjei is rendelkeznek fényérzékeny molekulákkal, melyek a lézerfény elnyelésekor gerjesztődnek. A Safe Laser fényének hatására a sejtlégzés javul, a sejtek magasabb energiatartalékokat képesek képezni, és ennek eredményeként sokkal hatékonyabban működnek. A bőr immunsejtjeire hatva a bőr gyulladásos folyamatai is jelentősen csökkennek, illetve a sejtek osztódásának eredményeként új sejtek, új hajszálerek képződnek, ami a bőr szövetének megújulását eredményezi. A bőr kollagén- és elasztintermelő sejtjeinek serkentésével a bőr tartása és rugalmassága is javul.

Noha a lézerfény hatása önmagában is segíti és beindítja és felgyorsítja a bőr és a szövetek regenerációját, a SAFE LASER gél kifejezetten a bőr állapotának gyors javítására fejlesztettek ki. A SAFE LASER gél különlegessége, hogy a lézer fény hatására aktiválódik, majd a bőr középső rétegében többszörös hatásmechanizmus révén fejti ki bőrmegújító, ránctalanító hatását.

A Safe Laser gél egy speciális öregedésgátló szérum. Hatóanyagai alapanyagot biztosítanak a bőr regenerációjához, az új kollagén képzéséhez. Ezen túl a bőr szöveti oxigenizációját javítja, ami feltétele a fokozott működés biztosításának.

A lézer fénye biztosítja első körben, hogy a Safe Laser gélben található hatóanyagok a bőr megfelelő szöveti rétegébe jussanak. A bőr védő mechanizmusai ugyanis nem nagyon engednek semmit átjutni a külső (epidermisz) rétegén.

Ezt követően a gél hatóanyagai a lézerfénnyel történő aktivációjukat követően olyan reakciót váltanak ki a bőrben, mintha azt sérülés, gyulladás érte volna. Más szóval a sebgyógyuláshoz hasonló folyamatokat indítanak be, és fokozódik a kollagén és elasztin termelődés, ami a ráncok elsimulásához, a bőr általános állapotának javulásához vezet. A lézerfény ráadásul a gél által beindított mechanizmusokat felgyorsítja.

Miért biztonságos a Safe Laser?

A Safe Laser egy olyan lágylézer, ami nem veszélyes a szemre. A lágylézer fogalom azokra a lézerekre vonatkozik, amik kis energiájúak, nem vágnak, nem égetnek, de biológiai hatással rendelkeznek. A SAFE LASER technológia ráadásul egy magyar világszabadalom.