Thesera Lifting

Thesera Lifting PDO szálas ránctalanító

Hogyan fejti ki a hatását a Thesera eljárás?

A Thesera egy csúcskategóriás, forradalmian új koreai orvos esztétikai ránctalanítás, amely a fájdalmas szálbehúzás helyett teljesen fájdalommentes kezelés. Az arcbőrt az előkészítés során nanokapszulázott savakkal kezelem, majd a speciális PDO / 100% polidioxanon / szálakat feloldva viszem fel a bőrre. Ezek a szálak beépülve megemelik az arc - nyak bőrének szerkezetét, stimulálják a kollagén szintézist és hihetetlenül látványos lifting hatást érnek el. A következő lépés egy erősen feszesítő maszk, amelynek hatására a szálak a bőrben szilárd halmazállapotot vesznek fel, ezáltal fejtik ki erőteljes feszesítő, ránctalanító hatásukat.​

Thesera Lifting PDO szálas ránctalanító

A Thesera kezelés előnyei:

  

  • egyedülálló technológia
  • nincsenek mellékhatásai
  • tű-és fájdalommentes
  • látványos eredmény már az első kezelést követően
  • 1 órás pihentető kezelés
  • biztonságos

A kezelés teljesen FÁJDALOMMENTES!

A Thesera kezelés menete:

​- Előkezelés alatt a bőr előkészítése: arclemosó hab + speciális hámlasztó szérum

- PDO szálak alkalmazása: feszesítő szál + feszesítő szérum

- A vérkeringés fokozása Hydra Booster-el

- A bőr feszesítésére szolgáló erős lifting hatású gél használata

- A bőr ápolása: intenzív feszesítő hatással rendelkező ampoule-al

- A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, amelyen keresztül a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A Thesera kezelés legfőbb ismérve, hogy a bőrünk saját belső kollagén termelődésének fokozására összpontosít. A kollagén az emberi testben előforduló legfontosabb fehérje. Fontos alkotóeleme a csontoknak, inaknak, porcoknak, szalagoknak és egyéb kötőszöveteknek is egyaránt. Lényeges szerepet játszik a bőr és a szövetek rugalmasságában és feszességében, valamint táplálja a hajat, a bőrt és a körmöket. Ebből kifolyólag a megfelelő kollagén termelés a szervezetben prioritás a szépségünk megőrzésében.

Thesera Lifting PDO szálas ránctalanító

​Milyen eredményre számíthatunk a Thesera kezeléstől?

​A lifting hatású kezelés a bőrt megemeli, volument ad neki. A savak és a szálak stimulálják a bőr természetes kollagén termelődését, ezáltal növekszik a bőr rugalmassága, sokkal feszesebb és tömörebb lesz. A pórusok összehúzódnak, ami által egy simább bőrt kapunk. A halványabb ráncok teljesen eltűnnek, a mélyebb ráncok állapota pedig fokozatosan egyre javul a kezelés után is.

A kezelés alapvető lényege, hogy a maximálisan tiszta, elhalt hámsejtektől mentes bőrt kezeljük, ahol a hatóanyagok és maga a bőrbe olvadó szál maximálisan kifejtheti hatását.

A kezelés a bőr saját kollagén termelődésének serkentését célozza meg.

A kezelés hatására:

      - A megereszkedett bőr feszesebb lesz

- A vonalaink határozottabbak, kontúrosabbak lesznek
- A bőr tömörsége növekszik
- A finomabb ráncok kisimulnak
- A jelentősebb ráncok mélysége fokozatosan csökken
- A pórusok összehúzódnak, a bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas lesz

A bőrbe olvadó szálak stimuláló hatása fokozatos, a kezeléstől számított 4 héten át fejtik ki stimuláló, kollagén indukciós hatásukat.

A kezelés maga 5 lépésből áll:

A bőr előkészítésével kezdődik, amely során egy hámlasztó habot és egy szérum keverékét visszük fel a bőrre. (tartalmaznak glikolsavat, szalicilsavat, tejsavat). Az ilyen módon előkészített bőr sokkal hatékonyabban képes befogadni a kezelés további hatóanyagait és a bőrbe olvadó szálakat.

A kezelés következő lépése a szálak bőrfelszínbe juttatása. Speciális szálakkal dolgozunk, amelyek külön erre a célra kifejlesztett szérumban oldódnak. A szérum és a szálak zselé-szerű kollagénes keverékké alakulnak, amely antioxidáns tartalmának köszönhetően nyugtatja a hámlasztással előkezelt bőrt.

Ezt egy tápláló maszkkal zárjuk, amely serkenti a vérkeringést és segít a szálak bőrbe jutását. 20-30 perc alatt fejtik ki együttes hatásukat.

A következő lépés egy erős feszesítő maszk, melynek hatására a szálak szilárd halmazállapotot vesznek fel és stimuláló, illetve lifting hatást fejtenek ki. Szintén 20-30 percig marad a Páciens arcán.

Az utolsó lépés egy intenzív feszesítő szérum, amely fokozza a bőr ragyogását, csökkenti a ráncok mélységét és elsimítja a finomabb ráncokat.

A kezelés eredményének tartóssága a kúraszerű használatot követően 6-8 héttől kezdve, akár 6 hónapig is tartható.

A bőr állapotától függően 3-5 kezelés javasolt.

A kezelések 2-4 hetente alkalmazhatóak.    

Thesera Lifting Kezelés : 39.900.- Ft