ShenMen és Migrén Piercing

Behelyezés

Piercing szakszerű behelyezése steril, egyszer használatos eszközökkel.

Legyen szó divatról, vagy egészségről, a Piercing® mindkét esetben megállja a helyét.  Ötvözöm a modern divatot és a tradicionáli testékszereket a keleti filozófia eszköztárával. A hagyományos keleti orvoslás által is használat pontokat figyelembe véve helyezem a divatos testékszereket a fül megfelelő pontjaira, ezzel enyhítve számos bosszantó, régóta fennálló tünetet.


SHEN MEN PIERCING

Shen Men, vagy lélek kapuja, a fülakupunktúra egyik legismertebb pontja. Nyugtató, stresszoldó hatású, csökkenti a szorongást, fájdalomcsillapító hatású, megszűnteti az álmatlanságot, csökkenti a lázat és a gyulladást, enyhíti az influenza tüneteit, csillapítja a köhögést, csökkenti a vérnyomást, enyhíti az emésztőrendszeri panaszokat, és még számos pozitív hatással bír.

Migrén piercing

Sokakat érintő visszatérő probléma a migrénes fejgörcs, amire szerencsére van megoldás. Migrén enyhítésére a Helix-gyökér átszúrását (Daith piercing) javasolom. A migrén eredete a legritkább esetben felderíthető ezért érdemes ezt is kipróbálni.Szakképzetten

Fájdalommentesen*

Akupunktúrás szempontból, a megfelelő helyre


*a beavatkozás nem teljesen fájdalommentes eljárás, mindenkinek más a fájdalomküszöbe. Fagyasztó spray használatával és elszorító fogó segítségével, a lehetőségekhez képes igyekszem a lehető legkevesebb fájdalmat okozni.  

HOGYAN TÖRTÉNIK?

A piercing behelyezés három egyszerű lépésben történik, amit minden alkalommal konzultáció előz meg.
Fontosnak tartom, hogy tisztában legyél a kockázatokkal és nekem is tudnom kell, hogy nincs-e kontraindikáció.

Testékszer behelyezését kizáró tényezők:
lázas, ittas, drogos egyén, epilepszia, szív és érrendszeri megbetegedés, vérzékenység, cukorbetegség, fertőző betegség, terhesség, 16 év alatti életkor.
18 éves kor alatt szülői beleegyező nyilatkozat kitöltése, vagy a szülő jelenléte szűkséges.

Migrénpiercing vagy  a ShenMen Ár: 27.900.- Ft0630/572-4433