Szempilla Lifting

Szempilla Lifting!

Azonnali látványos eredmény! 


  A Szempilla Lifting egy vadonatúj technológia, amivel a saját szempilláink dúsabbnak, hosszabbnak hatnak és gyönyörűen íveltek lesznek. Kényelmesebbé teszi az életünket és ragyogóvá az egész arcunkat!

A Szempilla Lifting azon hölgyeknek nyújt lenyűgöző alternatívát, akik nap, mint nap szempilla spirált vagy göndörítőt használnak, akik nem szeretnének, vagy akiknek nem ajánlott a szempilla hosszabbítás. Látványos megoldást nyújt egyenes pillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén is.

Kinek ajánlom a szempilla liftinget?

-Akiknek egyenes szempillájuk van, és emiatt lényegesen rövidebbnek, sőt, néha nem létezőnek tűnnek a pilláik.
-Akik idegenkednek a műszempillától, mégis szeretnének hosszúnak látszó, ívelt szempillát.
-Akiknek lelógó szemhéjuk miatt nem nagyon látszanak a szempilláik.
-Akik csak 2 havonta szeretnének a szempillájukkal foglalkozni.
-Akik gyors és tartós megoldást szeretnének.
-Akik a 3 D szempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, gyorsabb, és költségkímélőbb megoldást.
-Akiknek nem volt tartós a 3D szempillájuk.

A tartós szempilla lifting nemcsak biztonságot, de néhány felbecsülhetetlen, nyugodt reggeli pillanatot is jelent, hiszen 8 héten keresztül nem lesz gondod a pilláid formázására. A lifting a tövénél fogva emeli meg a pillákat, így azok hihetetlenül íveltek és látványosak lesznek. Az eredmény sokkal természetesebbnek hat, mint a műszempilla, ráadásul a szálak szerkezete sem károsodik, a pilláid ugyanolyan selymesek és simák maradnak. Mivel a formázáshoz használt anyag nem tartalmaz allergéneket, azoknak is jó választás, akik nem viselhetnek műszempillát. Az ívek közel két hónapon keresztül tökéletesek maradnak, nem árt nekik se a strand, se a szemfesték, de még az olajos sminklemosó sem. A különleges alkalmakra spirállal igazán drámaivá teheted a tekintetedet, hétköznapokon pedig akár a szemfestést ki is hagyhatod.

A Szempilla Lifting megváltoztatja mindazt, amit eddig a szempilla göndörítésről gondoltunk! A Szempilla Lifting szilikon lapos technikával, az összes szál szempillát tőtől emeljük meg és így íveljük, 3 speciális anyag- és technika segítségével. Ennek köszönhetően, a saját pillák hosszabbnak és dúsabbnak hatnak, gyönyörűen íveltek lesznek.

Az azonnali látványos eredményt egy kb. 45 perces kezeléssel érjük el, Ez idő alatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen pihen. Az eredmény akár 8 hétig tart, amíg a saját pillák ki nem cserélődnek, anélkül hogy ez idő alatt bármilyen ápolást, frissítést igényelne. A vendégnek nem kell külön időt szánnia pl. a pillák töltésére, mint a szempilla hosszabbítás esetén. Kíméletes, nem károsítja a vendég saját pilláit. Nem összetévesztendő az elavult szempilla dauerral, ami csak visszagöndörítette a szálakat, így azok még rövidebbnek tűntek.

Előnyei közé tartozik az is, hogy egyszerű /60'-45'/ perc alatt elkészíthető és azonnali látványos eredményt nyújt. A Szempilla Lifting egy olyan kezelés, ami megkönnyíti a mindennapokat és a kiemelt tekintet által ragyogóvá teszi az egész arcot.

Tetszik?

Ajánld ismerőseidnek!


Ár:

Szempilla Lifting+Festés/60'/

13.500.-Ft


Részletekért hívj bátran !

0630/572-4433