Hydrafacial

HYDRAFACIAL - BŐRFELSZÍN MEGÚJÍTÓ, VÁKUUMOS PEELING KEZELÉS

A bőröd új életre kel!

Hydrafacial – Egy olyan arctisztító, pórusösszehúzó, bőrfelszín megújító, vákuumos, felszínes kémiai peeling kezelés, amely pigmentfoltos, komedós, aknés, pórusos bőrre javasolt. 


Végre hazánkban is elérhető az esztétikai arckezelés  ami külföldön már nagyon népszerű, műtétmentes HydraFacial  eljárás, melynek segítségével nem marad álom többé az egészséges, tisztán üde, fiatalosan ragyogó, bársonyosan hidratált bőr.

A HydraFacial  az egyik legkorszerűbb, hatékony bőrmegújító technológia, amely rendkívül komplex módon, fájdalom és gyógyulási idő nélkül állítja helyre a bőr szépségét és egészségét.
Bőrünk szépségét a bőr egészsége alapozza meg a HydraFacial kezeléssel  , ha kellő figyelmet fordítunk táplálására, védelmére, regenerálására, nemcsak bőrünk megjelenését javítjuk, de egészségét is helyreállíthatjuk. Bőrünk ugyanis egészségesen sokkal szebbé válik. A HydraFacial kezelés egy olyan innovatív bőrmegújító, műtétmentes eljárás, amely bizonyított az orvos-esztétikai megoldások piacán is. 2014 óta számos díjat nyert. A bőrmegújító HydraFacial kezelés orvosi körökben és szépségszakértők által egyaránt elismert, mely nagyon népszerű a sztárok körében is.


Bőröregedés okai

Bárhol is tartózkodunk, életünk minden pillanatában érezhetjük a környezetünk bőrünkre gyakorolt hatását: a levegő szennyezettsége, a toxinok, a szél, az UV sugárzás szabad gyökök képződése révén bőrkárosodást eredményeznek. A természetes öregedési folyamatban szerepet játszó belső faktorok hozzájárulnak a bőr vízvesztéséhez és a csökkenő kollagén-termeléshez. Ezek a tényezők együttesen az életmódunkból eredő faktorokkal fokozzák a szabad gyökök képződését, amely a sejtek funkciózavarához vezetve rontja a bőr rugalmasságát, tónusát, textúráját.

Bőrmegújító kezelés

 A HydraFacial kezelés célja az, hogy a bőrünk egyensúlyát állítsa helyre azáltal, hogy szabadalmaztatott technológiája révén, gyengéd, mégis nagyon hatékony módon megszabadítja a szennyeződésektől és esszenciális tápanyagokkal látja el. HydraFacial  egy nem invazív, több lépésből álló komplex hydrodermabrasios bőrmegújító kezelés, amely hatékonyan egyesíti . .....


  1. a fájdalmatlan bőrtisztítás és a vákummal végzett nyirokmasszázs,
  2. a gyengéd kémiai hámlasztás,
  3. pórustisztítás, gyulladáscsökkentés
  4. különböző tápláló hatóanyagok bőrbe való bejuttatásának bőrtáplálás, regenerálás, mélyhidratálás,
  5. bőrvédelem antioxidánsokkal, bőrfelszín hidratálása

Mindezt egyetlen, gyors kezelés során, amely valódi eredményeket produkál felépülési idő nélkül.

Kinek ajánlott?

Bőrünk egyedi, ezért kezelését is az egyedi igényekhez és a speciális problémáihoz kell igazítanom.

Alkalmas

  • a finom felszíni ráncok mérséklésére,
  • a bőr textúrájának, tónusának, rugalmasságának javítására,
  • a fénykárosodás és pigmentációs-zavarok mérséklésére,
  • tág pórusosság kezelésre
  • és az öregedés jeleinek mérséklésére.

Valamennyi bőrtípus, a zsíros, gyulladásra hajlamos, az érettebb és az érzékeny bőr esetén is hatékonyan alkalmazható férfiak és nők körében egyaránt , bármely korosztályban.

Kinek nem ajánlott?

Aktívan zajló gyulladásos folyamatok, herpes, illetve sebek, valamint súlyos cukorbetegség fennállása esetén és pacemaker használata során ellenjavallt a beavatkozás.

A komplex bőrmegújító kezelés gyakorlata

5 technika 1 kezelés során


1. – a vákuumos exfoliatio-bőrfelszíni tisztítás
A vákuummal működő kezelőfejjel meghatározott metódus szerint haladva a kezelt területen gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat juttatok a bőrfelszínre egy spirális folyadéksugárral, mellyel a teljes bőrfelszín megtisztítását el tudom végezni. A vákuum élénkíti a nyirokkeringést, míg a spirális kezelőfej lehetővé teszi a hatékony hatóanyag bejuttatást és a feloldás után a törmelék elszívását is.
A HydraFacial kezelés az egyedülálló és szabadalmaztatott  technológiát alkalmazza: a bőrfelszínen lévő szennyeződések és elhalt hámsejtek eltávolítását, valamint a pórustisztítást a kezelőfejen keresztül spirális alakban áramoltatott folyadéksugár pontosan szabályozott vákuum segítségével végzi el.
2. - felszíni peeling
Glycolsav és salicylsav kombinációjával vákuum mellett gyengéd kémiai savas hámlasztás következik. A sav koncentrációját a bőrtípustól és a kezelendő problémától függően választom meg. Ebben a lépésben az elhalt hámsejtek és a maradék szennyeződés eltávolításán túl megnyitom a pórusokat. A folyamatot enyhe bőrpír és bizsergő-érzés kísérheti. A glycolsav és a szalicilsav speciális keveréke kíméletes hámlasztás révén minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé.
A kezelés önmagában nem fényérzékenyít, de a kémiai savas hámlasztás miatt néhány napon keresztül fényvédő alkalmazása javasolt (15-30 SPF elegendő!).
3. Pórustisztítás, gyulladáscsökkentés
A szabadalmaztatott szívóhatás megtisztítja a pórusokat a szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal.
4. Bőrtáplálás, regenerálás, mélyhidratálás
A megnyitott pórusokon keresztül a bőr speciális igényéhez összeállított hatóanyag-kombinációt (vitaminok, peptidek, hyaluronsav, növekedési faktorok) rendkívül hatékonyan tudom eljuttatni vákuum alatt a bőr megfelelő rétegébe. A bőr teltté válik, selymesen puha és bársonyos tapintatú lesz. A kezelést szükség esetén fényterápiával egészíthetjük ki.
A peptidek aminosavakból felépülő láncok, amelyek fokozzák a kollagén- és elasztikus rostok termelődését, így fontos szerepük van a finom ráncok mérséklésében és aktiválják a szervezet természetes antioxidáns válaszát.
A hyaluronsav a szervezetben természetesen jelen lévő anyag, amely a bőrnek teltséget és hidratáltságot ad. Hiánya a bőr rugalmasságának csökkenéséhez vezet. HydraFacial olyan könnyen felszívódó, kis molekulasúlyú, speciális hyaluronsavat alkalmaz, amely máshoz nem hasonlítható módon hatékonyan és mélységében hidratálja a bőrt.
5. Bőrvédelem antioxidánsokkal, bőrfelszín hidratálása
A HydraFacial kezelés lezárását antioxidánst, peptideket és hyaluronsavat tartalmazó szuper-szérummal végzem, amely elősegíti a bőr hidratálását, csökkenti az öregedés jeleit, védi a bőrt a környezeti hatásoktól, melynek révén a bőr újra megtelik élettel.
Az antioxidánsok kulcsszerepet játszanak a bőr sejtjeinek védelmében és a károsodások regenerálásában Ezek a bőrvédő molekulák megerősítik a sejtek szabad gyökökkel szembeni védelmét és erősítik a funkcióikat.
A kezelés hatékonyságának fokozására bármely bőrtípus esetén alkalmazhatjuk az otthoni, napi használatra javasolt bőrápoló készítményeket. Fényvédő hatásúak és hyaluronsav, valamint kollagén-tartalmuk révén elnyújtják a kezelés hatását.
A 30 perc alatt elvégezhető kezelés azonnal látható és érezhető eredményt ad. A beavatkozás nem kellemetlen, nem igényel utókezelést. Már egyetlen kezelés is látványos eredményt ad, így – mivel gyógyulási idővel nem kell számolnunk – akár fontos események előtt is elvégezhető, ha sugárzóan üde, fiatalosan ragyogó arcbőrrel legjobb formánkat szeretnénk hozni. A tartós hatás érdekében az eljárás kúraszerű alkalmazását javaslom  heti 1 alkalommal, 4-6 héten keresztül.