OxyTech

OxyTech

A kozmetikám  újdonsága a OXYTECH kezelés, mely 3 hatásos kezelési módszert ötvöz egyetlen kezelés formájában. 

A kezelés során egy különleges, a bőrön aktiválódó csiszoló hatású kapszulával finoman hámlasztom a bőrt, miközben a bőrt feltöltöm oxigénnel és a bőrproblémának megfelelő hatóanyagot is bejuttatom a bőrbe. A gép másik kezelési módszere a rádiófrekvencia, melynek köszönhetően azonnali feszesedés tapasztalható, illetve a kezelés kúraszerű igénybevételével a kollagénrostok termelődése fokozódik, így a feszesítés tartóssá válik. A harmadik technológia az ultrahang, mely lépés során további, személyre szabott hatóanyagos szérumot juttatok a bőr mélyébe. Tehát egy kezelés keretében Ön tulajdonképpen három kezelésben részesül!


A gép másik különlegessége, hogy az oxigenizálás teljesen természetes folyamattal történik, nem használok hozzá oxigénmaszkot, nincs tűszúrás!

A személyre szabott hatóanyagok kezelik a problémás bőrt, az idősödő bőrt, a pigmentfoltokat, illetve választható a hidratáló kezelés is.

A kezelőkúra 4-6 alkalomból áll, és 2 hetente követik egymást a kezelések. Utána javasolt havonta vagy kéthavonta egy fenntartó kezelést igénybe venni.


Hámlasztás

Legelső lépésként az elhalt szaruréteg eltávolítása a legfőbb feladatom, hogy bőre sokkal több oxigénhez, értékes hatóanyagokhoz juthasson, továbbá fokozom nagymértékben a bőrlégzést. Ezt egy speciális összetételű gél és a nátrium-hidrogén karbonát kapszula segítségével tudom elérni. Az OxyTech arckezelő gép segítségével, egy abszolút kellemes, enyhe rezgő-relaxáló érzés közben finoman lehámlasztom a bőr legfelső elhalt sejtsorait.

Oxigenizálás

A kezelés közben egyidőben a bőr felszínén apró Co2 – szén-dioxid buborékok képződnek, amik "pezsegve" kipukkadnak. A megnövekedett Co2 szint hatására, oxigénben gazdag vér áramlik a kezelt területre. Így a Co2 hatására belülről oxigenizálva, vitalizálva, regenerálom a bőr sejtjeit, fokozva az anyagcserét. 

Hatóanyag bejuttatás

A kapszula hámlasztó hatása révén a megtisztult bőrfelszín készen áll a hatóanyagok felvételére már a kezelés alatt.

Tripolár Rádiófrekvenciás arcfeszesítés

A tripoláris rádiófrekvencia tömöríti a bőrt, serkenti a kollagén termelést és hosszú távon feszesebb bőrképet eredményez.

Hihetetlen eredmény már 1 alkalom után!