Tűs Mezoterápia

Hatékony megoldás a feszes, szép és fiatal bőrért!

Regenerálódás és megújulás a bőrnek!

Az őszi-téli időszakot optimálisan kihasználhatja, hogy bőre új vitalitást kapjon, igazán hatásos kezelésekben és extra kényeztetésben részesüljön!

A következő kezelések éppen a napfénymentes hónapokban ajánlottak és végezhetők !

Bőrfiatalítás és ránckezelés Mezopen-nel /Október és Március között/

MIRE HAT :

-ráncosodás

-stresszes fáradt bőr

-megereszkedett petyhüdt bőr

-tág pórusok

-tág hajszálerek

-száraz bőr

-atrófiás hegek

-pigment foltok

HOGYAN HAT :

Bőrünkben lévő kollagén a felelős bőrünk rugalmasságáért, azonban idővel a kollagéntermelés lecsökken és annak vízmegkötő képessége is folyamatosan csökken. Kialakulnak a szarkalábak, ráncok és a bőr petyhüdtté válik. A kollagén indukciós terápia egy olyan eljárás, melynek során tűszúrással mikro sebeket ejtünk a bőrön, mely sebek immunválaszt követelnek a bőrtől és beindítják sebgyógyító folyamatait. Ennek következtében a bőrben található fibroblaszt sejtcsoport a bőr alkotóelemeit kezdi el termelni annak érdekében, hogy begyógyítsa a mikro sérüléseket és így egyik hatása az lesz, hogy jelentősen (3-400%-kal) fokozódik a bőr kollagén termelődése. A kollagén állomány újraépül, nő a kollagén háló rugalmassága, a kötőszövet vastagsága, rugalmassága, tömörsége. Eredménye, hogy a ráncok simulnak, a tág pórusok összeszűkülnek, a hegek feltöltődnek

A kezelés következtében milliónyi apró csatorna keletkezik, melyeken optimálisan lehet hatóanyag koncentrátumokat bejuttatni. A gyógyszerészeti tisztaságú hatóanyagokat bőrtípusnak, kezelési célnak megfelelően lehet keverni, összeállítani, sokszor ezek hatásai egymással szinergiában is állnak.

Kollagén Indukciós terápia leírása :

-Kozmetikámban a mezopen kezelés maximális higiénia, nagy körültekintés és személyre szabott problémamegoldás keretében történik.

- Minden vendégemnek, minden kezelést steril, egyszer használatos modullal végzek.

-Alapos bőrletisztítás után peelingezek, majd hidroabráziós kezelést alkalmazok, ha a bőrszerkezet javítást fokozni szeretném.

-A bőrt előkészítem, majd a hatóanyag koktélt a bőr, meghatározott módon történő átdolgozása közben bejuttatom. A Mezopen eljárás használat után a bőr nagyon alkalmas arra, hogy további intenzív hatóanyagos töltést alkalmazzak .

-Ezek után nyugtató, védő pakolást teszek a bőrre, majd záró krémmel fejezem be a kezelést.

-Javasolt kezelések száma : 5-10 alkalom

-A kezelések közötti idő : 10-14 nap

Látható javulást már 1-2 kezelés után tapasztalni fog , de a kúra befejezését követően a végleges eredmény eléréséhez szükség van 1-2 hónapra .


Ár:

Kollagén Indukciós Terápia Mezopen-nel /60'/

/Peeling/Mezopen hatóanyaggal/Nyugtató pakolás/

/ajánlott 5-10 alkalom, minden második héten/
Bérlet vásárlása esetén 5+1 ajándék

Arc : 21.900.-FtTovábbi információért hívjon bizalommal !

0630/572-4433