Kombinált Mikrotűs/Rádiófrekvencia Ránctalanítás és hegkezelés


Mikrotűs /Rádiófrekvencia Ránctalanítás és hegkezelés/80'/


Ahogy haladunk a korral, a kötőszövetek megereszkednek, a bőr anyagcseréje és barrierfunkciója romlik, ráncok alakulnak ki. A volumenvesztés petyhüdtséget, megereszkedést okoz, mely főleg az állvonalon válik először szemmel láthatóvá. A textúra és a bőr vízmegtartó képessége is romlik, hiszen a kollagén rostok mennyisége és minősége is rohamosan csökken 27 éves kor után.

BIZONYÍTOTTAN a LEGEREDMÉNYESEBB eljárás, mely több mélységben nyújt megoldást az öregedő bőr több problémájára és így visszaállítja annak természetes tömörségét és feszességét.

Elengedhetetlen Anti-Aging kezelés, amely a következő problémákra nyújt eredményes és látványos megoldást:

-PETYHÜDT ARCBŐR

-ROMLÓ BŐR TEXTÚRA

-FINOM RÁNCOK, SZARKALÁBAK

-TÁG PÓRUSOK

-HEGEKEz a hatékony fiatalító eljárás rendkívüli módon ötvözi a frakcionált rádiófrekvenciát, mely képes a kollagén termelés serkentésére és a kötőszövet nagy mértékű erősítésére a mikrotűk finom stimuláló hatásával, melyek több mélységben a bőrbe hatolva a bőrt a sérülések regenerációjára kényszerítik, kollagén-túltermelést eredményezve. A beindult kollagén-és elasztin termelés feltölti a bőrt, a hegeket és ráncokat, összehúzza a pórusokat és bársonyos textúrát eredményez.


A Kombinált kezelés egyszerre három mélységben dolgozik, így tud rendkívül hatásos lenni. A hagyományos kezelések csak az epidermist érintik, így nem tudnak valódi stratégiai változást eredményezni a bőrben. 30 év felett a krémeknél és enyhe kozmetikai beavatkozásoknál erősebb és komolyabb, igazi megoldás szükséges annak érdekében, hogy megtartsuk fiatalos vonásainkat és bőrünk üdeségét, feszességét.


Ez a kombináció azért lett kifejlesztve, hogy egy megfelelően képzett szakember kezében rendkívüli, ugyanakkor idegen anyag és kockázatok nélkül érjen el látványos, látható változást. A finom szabályozhatóságnak köszönhetően precízen egyénileg az adott bőrre állítom a kezelési mélységeket, intenzitást és pulzusparamétereket, így az adott bőrre a lehető legnagyobb eredményt kiváltó kezelést tudom biztosítani.

A maximális testreszabás miatt a vendégeim elégedettsége rendkívül magas a RF esetében.


Klinikailag bizonyított. Tartós eredmény.Mikroszkópos szövettani vizsgálatokkal bizonyították, hogy 2-3 szakértő által végzett mikrotűs frakcionált RF kezelés hatására jelentősen fokozódik a kollagén termelődése, és a hatás hosszan tartó.

Természetes. Biztonságos. Kockázatmentes. Elronthatatlan.

A kezelés nagy előnye, hogy teljesen természetes és a szervezet saját öngyógyító mechanizmusait használja ki. Így a kezelést nem lehet elrontani, (Túltölteni pl. mint a hialuronsavat).

Ezzel a kezeléssel az ÖN bőre csak nyerhet....A Kombinált kezelés bizonyított hatásai:

-növeli a szövetek tömörségét

-egyenletesebb bőrfelszínt, jobb textúrát biztosít

-csökkenti a ráncokat

-feszesít

-a kisebb hegeket elhalványítja

-összehúzza a pórusokat

-csökkenti a faggyútermelést

-csökkenti a gyulladásokat

A kezelést szakértelemmel végzem a legmodernebb, kiemelkedő teljesítményű gépekkel!


Ár:

Arc: 29.900.-