Hyaluron ajakfeltöltés

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

Tű és fájdalom nélkül!

Nem vagy megelégedve ajkaiddal?


A Hyaluron Pen tökéletes választás ha ajakfeltöltésen gondolkodsz!
Az eljárás teljes mértékben biztonságos, hiszen a bőrbe pontosan ugyan azt a savat juttatjuk be, melyet bőrünk maga is előállít. Ez pedig nem más mint a hialuronsav.
Az eredmény tökéletesen telt ajkak, fájdalom és tű nélkül!


Hyaluron Pen- Teendők a kezelés után

Fontos, hogy a kezelt területet tisztán tartsuk!
Kerüljük a szoláriumot, szaunát, intenzív testedzést kb 2 hétig!
Ajak volumennövelés után első 3 napban napi 3 liter folyadék fogyasztása ajánlott és 3 napig dohányzás mellőzése kötelező!
Sminktetoválás készítése a beavatkozás helyén inkább előtte történjen, utána minimum 3 hónapot várni kell.
Víztől, gőztől, erős fizikai-és fényhatástól óvjuk a kezelt bőrfelületet a gyógyulási idő alatt.


Kontraindikáció

Nem végezhető el a Hyaluron Pen kezelés ha:
-Fertőzőbetegségben, vagy valamilyen bőrbetegségben szenvedsz;
-Szilikon anyagra TILOS tölteni
-Leégett, nap pirította bőrt nem lehet kezelni.
-Közvetlenül műtét után, illetve annak helyének közelében;
-A kezelendő bőrfelület rosaceás, vagy be van gyulladva; 


    Gyakori kérdések és válaszok

  • Van-e olyan korlátozás, amely a Hyaluron Pen alkalmazására vonatkozik?"

    Magát az eljárást illetően nincs, mivel teljes mértékben nem-invazív, és az Interneten elterjedt oly sok videó ellenére, a Pen nem juttat hialuronsav keveréket a hipodermisbe ahonnan aztán szétterjedne. Az eljárás ennél sokkal felületibb, ezért sokkal kisebb kockázattal jár, ami az egészség-károsodást illeti.  • Mi is az a hialuronsav?

  • Az egyik oka annak, hogy az eljárás egyszerű, és a bőrbe juttatott anyag biztonságos, az hogy a bőr pontosan ugyanezt a savat termeli, amely valójában két cukorból áll: Glucuronic sav és N-acetylglucosamine. Nincs szükség ijedelemre a kémiai nevek hallatán, a lényeg egyszerű: mivel az emberi test pontosan ugyanezt a kémiai anyagot állítja elő, ezért kizárt hogy bárki allergiás reakciót produkálna, vagy bármiféle komplikáció lépne fel a hatóanyag miatt. Az anyagot egy baktérium segítségével állítják elő (Staphylococcus aureus), amely miatt elég egyszerű a gyártása. Nyilván meg kell értenünk miért létezik a hialuronsav az emberi testben (izületek, szemgolyó, bőr). Maga az emberi test által előállított hialuronsav az Epidermisben és Dermis rétegekben van jelen, és egyik fő funkciója az, hogy a vizet a szöveten belül tartsa. Egyszerűen tehát: minél több hialuronsav van az Epidermis és főleg a Dermis rétegekben, annál több vizet tárol a bőr, így annál fiatalabbnak tűnik.


Mi történik amikor hialuronsavat juttatunk a bőrbe?
A testben található hialuronsav és a befecskendezett hialuronsav tökéletesen megegyeznek. Valójában, ugyanezt minden állatfajban megtaláljuk. Azonban, az élettartamuk merőben különböző. Nevezetesen, az a hialuronsav amelyet a test állít elő, elég rövid élettartamú (körülbelül 3-5 nap) - ezzel szemben a betöltésre kerülő hialuronsav hónapokig tart (pontosabban 4-8 hónapig, amennyiben a Hyaluron Pen-nel azt a dermis-be juttatjuk). Miért tart ennyivel tovább? Ez a hatóanyag polimerikus láncolatától függ - nevezetesen, kémiailag el tudunk érni úgynevezett kereszt-láncolódást, amely a hialuronsav molekulák közötti nagyobb számú kapcsolatot tesz lehetővé, így lelassítjuk az enzimek okozta leépülését.> Alapvetően ez azt jelenti, hogy a hatóanyag abszolút természetes úton ürül ki a szervezetből, csak több időt vesz igénybe, amely lehetővé teszi hogy a hialuronsav vizet kössön meg egészen végig ebben a meghosszabbított élettartamában. Azt is hozzá kell tennünk, hogy bármilyen anyaggal dolgozunk, nem is szeretnénk, hogy örökre a bőrben maradjon (problémákhoz vezethet amelyeket pl. a szilikon példájából ismerhetünk). Ezért, azt a tényt hogy 4-6 havi periódusonkét új töltésre van szükség, egészségügyi szempontból pozitívnak értékelhetjük.                    Van-e bármilyen korlátozás a vendégeket illetően?

  • Természetesen van. Habár, ezek nem az egészségügyi kockázatokra vonatkoznak, hanem inkább abbéli képességünkre, hogy valóban el tudjuk-e érni a vendég elvárásait. Ezért úgy kategórizálnánk a Hyaluron Pen-t, mint ami az esztétikai megjelenés javítására alkalmas, azonban nem alkalmas az öregedés jeleinek végleges eltüntetésére.   • Hyaluron ajakfeltöltès 60.000.-Ft


      0630/572-4433