BB Glow Kezelés

A TÖKÉLETES arcbőr titka 


Elhoztam nektek egy innovatív kezelési eljárást, mely garantáltan a kedvencetek lesz! Nincs szükség többé alapozóra a tökéletes arcbőrért! A BB Glow féltartós sminktetoválás és bőrmegújító arckezelés egyben!


Ezzel a technikával egységes arcszínt varázsolok neked, bőrödet pedig a legfontosabb hatóanyagokkal töltöm fel! Az eredmény: hónapokig tartó egészséges, táplált bőr!

Mindenki hallott már a mezoterápia áldásos hatásairól! Egy speciális készülékkel, apró tűk segítségével hatóanyagot juttatok vele a bőrödbe. A kis fiolák igazi kincseket rejtenek! Tudjuk, hogy mindannyian egyedi bőrtípussal, és sajátos problémákkal élünk együtt, ezért mindenki arcbőre személyre szabott törődést igényel! A problémás bőrtől, vagy az apróbb ráncoktól ma már biztonságosan, és fájdalommentesen is megszabadulhatsz a mezoterápiával! Képzeld el, hogy ehhez a bevált, hatékony arckezeléshez színezett steril pigmenteket is keverek, ezáltal nem csak a problémát orvosolom, de esztétikailag is azonnal javítom a bőröd állapotát! A BB Glow kezelés gyors és hatékony megoldás !

A BB Glow valójában nem csak sminktetoválás, hanem mezoterápiás kezelés is! A kezelést apró mikortűvel végzem, ez juttatja a bőrfelszín rétegeibe a színezett hatóanyagot. Ez a vitamin koktél anti-aging hatása mellett több előnyös tulajdonsággal is rendelkezik: Egységes arcszínt biztosít, csökkenti a foltokat, segít a pigment foltok és a szeplők eltüntetésében. Világosíthatunk vele arcbőrünkön, és újra visszakaphatjuk egységes ragyogását! Többféle színezett pigmenttel dolgozok, így biztosan megtaláljuk a Te arcbőrödhöz leginkább illő árnyalatot!

A BB Glow egy felszíni kezelés, így nincs felépülési idő, nincs heteikig tartó gyógyulás! Az átmeneti pirosodás hamar enyhül, és a kezelés pár hónap után megismételhető! Nem kell napokig otthon maradnod, nincs olyan mértékű hegesedés, mint pl. egy szemöldöktetoválás esetében.

BB Glow kezelés után

A tökéletes fedés eléréséhez 4-5 alkalomra is szükség lehet. Ha elértük a kívánt végeredmény, akkor 2-3 havonta egy szinten tartó kezelésre van szükség, a hosszútávú eredmény megőrzéséhez.
Közvetlenül a kezelés után 48 óráig nem tanácsos arcot mosni. Ez idő alatt végbemegy a rövid gyógyulási folyamat, és a hatóanyagok "beépülnek" arcbőrödbe. Ilyenkor kerüld a retinol (A-vitamin) tartalmú krémeket is!
48 óra leteltével visszatérhetsz a szokásos arcápolási rutinodhoz, használhatsz arctisztítókat, arckrémeket, anti-aging hatóanyagokat. Arctisztításra a kíméletes micellás vizeket ajánlom. Nyáron javasolom fényvédős nappali krémek használatát.
Négy hétig mellőzd a lézeres kezeléseket, a gőz, szauna, és közös fürdőket. Bőrcsiszolás BB Glow előtt javasolt, utána egyáltalán nem, mert csökkenti a tartósságát!
Arcszíned nem fog jelentősen megváltozni, a hozzád leginkább illő színt választjuk ki együtt. Hónapok múlva a szín egyenletesen eltűnik, ha nem jársz rendszeres kezelésre.


A Vendégeink ezért szeretik a BB Glow tetoválást

  • Sima és egységes arcbőr
  • Ragyogó és táplált bőr
  • Tökéletes fedés
  • Bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása
  • Aktivizálja a bőr egészséges működését
  • Elfedi a bőrhibákat
  • Feszesítő és ránctalanító hatás