LED Fényterápia

LED Fényterápia-Fotobiomoduláció


A FOTOBIOMODULÁCIÓ működési elve:

A 625 nm hullámhosszon mozgó fényspektrum, - melyet az infravörös LED fényforrás bocsájt ki. Fokozza a szövetek biokémiai reakcióit, stimulálja a sejtek energiatermelő központját (mitokondriumok ATP termelését) ezáltal fokozza az aktív hatóanyagok bőrbe történő beépülését.

Azonnal észlelhető a jótékony hatás, a bőr táplált, sima és telt lesz, a felszíne kisimultabb és ragyogóbb.

A kezelés rendszeresen, kúraszerűen alkalmazva fejti ki hatását, hosszútávon önmagában is hatásos, de meggyorsítja a látványos eredmény elérését, ha hatóanyag bevitellel kombinálva, többfázisú kezelésként alkalmazzuk.

Színek Jelentősége

A piros LED fény 625nm:

Az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Tökéletes választás egyéb fiatalító, ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra,pihentetésre.

A kék LED fény 470nm:

Akne problémák kezelése zsíros bőr mattabbá tétele. Gyulladt akne problémás bőr kezelésében nyújt segítséget a LED kék fényének alkalmazása.

A zöld LED fény 520nm:

Gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert, továbbá ödémás, duzzadt területek nyugtatása, szemkörüli karikák halványítása. Arctisztitás után kítűnő fertőtlenítő és bőrnyugtató terápia